Comedyshow Holland-België komt terug

'Holland-België'
VTM 'Holland-België'
Op een voetbalduel tussen beide landen zal het nog wel lang wachten zijn, maar verbaal gaan Holland en België deze zomer alvast opnieuw in de clinch. Want 'Holland-België' keert terug, de comedyshow waarin de Lage Landen het in teams tegen elkaar opnemen. Van de show worden nu nieuwe afleveringen opgenomen.

In Holland-België worden teams van bekende grappige Vlamingen en Nederlanders in verschillende ronden getest op wat ze van mekaar weten of zouden moeten weten: taal, vooroordelen, tradities, eten, cultuur, gewoontes, plaatsnamen en nog veel meer verschillen tussen Nederland en Vlaanderen. Van kaaskoppen tot Belgenmoppen, niets is te gek.

De strijd tussen de buurlanden wordt geleid door super-Belg Jonas Van Geel samen met de oer-Hollandse Art Rooijakkers. Welke bekende Vlamingen en Nederlanders in de twee teams de eer van hun land zullen verdedigen, wordt later bekend gemaakt. De opnamen van de show gaan door in Nederland, een uitzenddatum is er nog niet. 

Wie graag een opname wil bijwonen, vindt alle info op vtmtickets.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.