Clijsters in De Slimste Mens: "Ik wil winnen"

belga
Ja, ze heeft toegezegd." Kim Clijsters zal in het najaar deelnemen aan 'De Slimste Mens ter Wereld'. En ze gaat niet zomaar voor een snelle passage. "Kim wil nog altijd heel graag winnen", vertelt Erik Van Looy. De presentator haalt zo zijn eerste grote troefkaart voor het dertiende seizoen van de succesvolle quiz binnen.

Kim Clijsters en Erik Van Looy samen gespot in het Antwerpse! Hallo Erik? "Het gerucht klopt, ja. Ik ben op stap geweest met Kim om haar te overhalen om mee te doen aan 'De Slimste Mens'. Heel even zag ik Gert Verhulst-taferelen opdoemen. Ook hij wou vorig jaar alleen toehappen als ik een nacht met hem ging stappen", vertelt Van Looy. "Hoe dan ook: na een nachtje in Antwerpen, zo ergens omstreeks 4 uur 's morgens, liet Kim de verlossende woorden - 'ik doe het' - vallen. 'Zeg maar dat je me zat gevoerd hebt', voegde ze lachend toe. Sindsdien is Kim bezeten door het tv-spelletje. Er is zelfs al een ploeg van ons naar Bree getrokken om haar extra te trainen."

Lees er vandaag meer over in Het Laatste Nieuws, ook verkrijgbaar in digitale versie.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.