Claire Foy ('The Crown') stopt even met acteren

Claire Foy in The Crown
AP Claire Foy in The Crown
Claire Foy (34), bekend van haar rol als Queen Elizabeth in 'The Crown', zal de komende tijd geen nieuwe projecten starten. Dat meldt The Daily Mail. De actrice had deze zomer al pauze genomen van haar acteerwerk.

Ondanks de pauze die de actrice afgelopen zomer al nam, verschijnt binnenkort toch een film met haar. Ze zal te zien zijn in 'First Man' met Ryan Gosling. Ook heeft ze de rol van Lisbeth Salander overgenomen van Rooney Mara in een vervolg op 'The Girl with the Dragon'.

De actrice noemt het afmaken van de hitserie The Crown en het kort daarop spelen in drie films 'erg bevredigend, maar ook vermoeiend'. Foy is 8 maanden geleden gescheiden van haar ex, acteur Stephen Campbell Moore. Moore was enkele maanden ervoor geopereerd aan een hersentumor. Het stel, dat samen een dochter heeft, maakte echter bekend dat ze al langere tijd uit elkaar waren.

Claire Foy en Stephen Campbell Moore
Photo News Claire Foy en Stephen Campbell MooreReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.