Exclusief voor abonnees

Christel Domen is al jaren grotendeels werkloos: “Voor de VDAB ben ik geen actrice, maar een profiteur”

Kristof Ghyselinck
“Ze hebben mij altijd gevraagd voor de rol van het mooie, jonge meisje... Maar dat ben ik niet meer”, zegt Christel Domen (56), vanaf deze week weer te zien in de herhalingen van ‘Lili en Marleen’ op VTM. De actrice is de jongste jaren vaak werkloos.En dat wordt haar door de VDAB kwalijk genomen, ondervindt ze.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen
191 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • DIRK VAN DESSEL

  De VDAB lijkt er enkel te zijn om al of niet politiek benoemden op een job als "adviseur" binnen die organisatie te trakteren om die op de arbeidsmarkt immer en overal gediscrimineerde 50+doppers te pesten. Hoevelen die inmiddels gepensioneerd zijn zouden dat ook niet meegemaakt hebben ?

 • DIRK VAN DESSEL

  Ondanks het feit dat "discriminatie op basis van leeftijd" in de wet gebeiteld staat is het overal nog schering en inslag, evenwel zonder dat expliciet toe te geven uiteraard. Destijds stond er in quasi alle personeelsadvertenties ;"max leeftijd 35 j." nu mag dit niet meer wegens "discriminatie" . Maar waar zou het dan toch niet geïmplementeerd worden ? Quasi nergens !

 • BERT VAN ELST

  ze is en blijft een sterke actrice... dat is waar ze sterk in is en in die sector zou ze ook werk moeten kunnen vinden, hoeveel bejaarden zitten er in familie/thuis ? ik wens kristel veel succes in haar zoektocht naar werk.

 • Ronny Van Cleempoel

  Beste Sandra, ik moet je even corrigeren.Minister Muyters heeft in 2017 verklaard dat er 209.000 werklozen waren .Daarbij waren 6300 bruggepensioneerden. 10.453 pers. zijn meer dan 20 jaar werkloos waarvan 974 vlamingen.In 1987 kon je na 12 jaar voltijds, max.24 maanden werkloosuitkering krijgen .En alle dagen stempeltje gaan halen. In jaren 90 is dat onbeperkt geworden. De mensen die 20-35 jaar werken en hun baan verliezen die worden gestraft .Het Paradijs voor andere.

 • Ronny Van Cleempoel

  Beste Sandra, ik moet je even corrigeren.Minister Muyters heeft in 2017 verklaard dat er 209.000 werklozen waren .Daarbij waren 6300 bruggepensioneerden. 10.453 pers. zijn meer dan 20 jaar werkloos waarvan 974 vlamingen.In 1987 kon je na 12 jaar voltijds max.24 maanden werkloosuitkering krijgen .En alle dagen stempeltje gaan halen. In jaren 90 is dat onbeperkt geworden. De mensen die 20-35 jaar werken en hun baan verliezen die worden gestraft .Het Paradijs voor andere.