Cherish uit ‘Temptation Island’ is weer single

Temptation Cherish
VIJF Temptation Cherish
Cherish uit ‘Temptation Island’ is weer single. De verleidster deed het hart van deelnemer Tim op hol slaan, maar koos uiteindelijk voor een andere vlam. Nu is het helaas ook met hem slecht afgelopen.

“Je maakt me zo gelukkig”, schreef ze rond deze tijd vorig jaar nog bij een foto op Instagram. Het ging over Diego, een jongen die ze ontmoette in Gent. “Je vertelt me dat ik speciaal ben, dat ik mooi ben, dat ik ontzettend lief ben, dat ik ontzettend eerlijk ben en dat ik je gelukkig maak. Schat, ik wilde je vertellen dat ik goed voor je zal zijn. Ik zal er altijd voor je zijn. We gaan nog vele jaren van elkaar genieten.” Het mooie liedje bleef echter niet duren, zo bevestigde ze vandaag aan Showbizzsite. 

Cherish maakte zich berucht als de nieuwe liefde van ‘Timtation’, waarvan alle kijkers aanvankelijk dachten dat hij hondstrouw was aan zijn Deborah. Voor Cherish was ‘Temptation Island’ een spelletje, maar Tim viel als een blok voor haar. Zelfs nadat ze hem duidelijk gemaakt had dat de gevoelens niet oprecht waren, verwerkte Tim haar nog als kers (naar haar koosnaampje ‘cherry’, nvdr.) in een tatoeage.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.