CAZ herdenkt Wapenstilstand met ‘Blackadder’-marathon

CAZ
Op zondag 11 november, Wapenstilstand, brengt CAZ op het einde van de oorlogsweek 7 Days of War een hele avond lang marathonuitzendingen van ‘Blackadder Goes Forth’.

‘Blackadder Goes Forth’ is het vierde seizoen van de Britse comedyreeks ‘Blackadder’ van Richard Curtis en Ben Elton met Rowan Atkinson a.k.a. Mr. Bean, Stephen Fry, Hugh Laurie en Tim McInnerny.

De reeks speelt zich af in 1917 tijdens de Eerste Wereldoorlog. Rowan Atkinson is in dit seizoen te zien als Captain Edmund Blackadder van het Britse leger. Elke aflevering probeert Blackadder, samen met Baldrick en George te ontsnappen uit de loopgraven. De serie staat vooral bekend om zijn kritiek op het leiderschap van het Britse leger. 

Zondag van 20u40 tot en met  23u20 zijn alle 6 afleveringen van het seizoen na elkaar te bekijken bij CAZ.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Johan Van Bastelaer

  Topreeks ! Topscenario ! Topacteurs ! Alleen een Jan Eelen zou dit in ons land kunnen evenaren.

 • frank willems

  Mijn grootvader na 4 jaar ijzer front bekende dat er 2 officieren waren met een kogel in de rug , en zegde melaconiek of het waren kogels van ons of ze gingen lopen van de vijand . Smilde en zei ik denk het laatste.

 • Juliaan Van Reeth

  Heerlijke reeks. Een welgekomen troostprijs voor mij gezien ik dit jaar niet naar Ieper kan gaan. En precies dit jaar is de Wapenstilstand 100 jaar geleden. Volgend jaar, en als de gezondheid het toelaat, zal ik wel op post zijn onder de Menenpoort en een mondje West-Vlaams bijleren. Pax!

 • Christophe Moortgat

  Schitterende reeks.