Cath Luyten & Tom Waes gaan ons manieren leren

vrt
Eén pakt in het late najaar uit met een onuitgegeven showbizzkoppel. Tom Waes en Cath Luyten gaan vanaf half november in het nieuwe programma 'Echt niet OK' samen op zoek naar hoe ver we kunnen gaan in het misbruiken van onze 'ongeschreven wetten'. Een soort 'Wat Als?', met een wetenschappelijk kantje.

Vergeet het koppel Waes-Wauters, dat vorig jaar voor dé verrassing en kijkhit in tv-land zorgde. Straks gaan mannetjesputter Tom Waes en ontwapenende schoonheid Cath Luyten een tijdelijke realtie aan om samen het nieuwe, humoristische programma 'Echt Niet OK' op Eén aan elkaar te praten. 'Echt Niet OK', is de Vlaamse versie van het Zweedse 'Inte OK' (zie video onderaan dit artikel).

Met de glimlach tot een beter gedrag komen. Dat is de rode draad door 'Inte OK', en de Vlaamse variant 'Echt Niet OK'. Elke week zullen Cath en Tom de limieten aftasten van onze 'ongeschreven wetten'. Is het OK dat we onze kinderen mee naar het werk nemen? En wat is een geldige reden? Mag je aan een nieuwe kennis zomaar vragen wat hij of zij verdient? Wat voor soort voedsel mag je aan je bureau eten? Is het OK om een schilderij als housewarming-cadeau te geven en te verwachten dat het schilderij bij je volgende bezoek aan de muur zal hangen?

LEES HET VOLLEDIGE VERHAAL VANDAAG IN HET LAATSTE NIEUWS. OOK DIGITAAL BESCHIKBAAR

Cath Luyten en Tom Waes.
VRT Jokko - KOS Cath Luyten en Tom Waes.