Ga naar de mobiele website
^ Top

Cast 'Nachtwacht' stelt nieuw seizoen voor bij Kinepolis

Studio 100/Ketnet
Zaterdag 30 september en zondag 1 oktober presenteert Kinepolis België, in samenwerking met Studio 100 en Ketnet, de Nachtwacht Fandagen. Dit najaar start het nieuwe seizoen van de populaire Studio 100 serie 'Nachtwacht'.

De serie 'Nachtwacht' is ondertussen al in verschillende Europese landen te zien waaronder België, Nederland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Polen en Noorwegen. Om het derde seizoen officieel voor te stellen aan de Belgische fans, komen toverelf Keelin (Celine Verbeeck), vampier Vladimir (Louis Thyssen) en weerwolf Wilko (Giovanni Kemper), verspreid over twee dagen, naar zes Kinepolis bioscopen.

De drie centrale helden Wilko, Keelin en Vladimir moeten het dit seizoen weer opnemen tegen heel wat angstaanjagende monsters. Om de fans niet langer in spanning te houden kunnen ze de cast ontmoeten en drie gloednieuwe afleveringen van het derde seizoen op groot scherm bewonderen. Fans worden ook getrakteerd op een 'Nachtwacht-goodie' en een poster met handtekeningen.   

Tickets zijn te verkrijgen via de Kinepolis website.  
De helden zijn op zaterdag 30 september te zien in Antwerpen, Leuven en Hasselt. Op zondag 1 oktober kan je ze ontmoeten in Oostende, Gent en Kortrijk.
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug