Caro Van Gorp (19) is nieuwe Miss Exclusive

Miss Exclusive 2019 Caro Van Gorp.
Florian Van Eenoo photonews Miss Exclusive 2019 Caro Van Gorp.
Een kroontje van 28.000 euro op het hoofd en een gloednieuwe BMW onder de billen. De 19-jarige Caro Van Gorp uit Turnhout werd zaterdag uitgeroepen tot nieuwe Miss Exclusive - het mini-zusje van Miss België. 

De afgestudeerde kapster draait al een tijdje mee in het wereldje en is een graag geziene podium-miss in het wielermilieu. Van Gorp werd verkozen tijdens een show die werd samen gepresenteerd door Veronique De Kock en Joke van de Velde, en rechtstreeks te volgen was op Stories-TV. 

De nieuwe Miss Exclusive wordt eveneens de nieuwe Miss Earth Belgium en mag met die titel naar de Filipijnen om er ons land te vertegenwoordigen tijdens de internationale ‘Miss Earth’-verkiezing.  

Miss Exclusive 2019 Caro Van Gorp met haar nieuwe BMW.
Florian Van Eenoo photonews Miss Exclusive 2019 Caro Van Gorp met haar nieuwe BMW.
Miss Exclusive 2019 Caro Van Gorp met haar nieuwe BMW.
Florian Van Eenoo photonews Miss Exclusive 2019 Caro Van Gorp met haar nieuwe BMW.5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Syl Hassler

  Bestaan er andere miss kapsels of is dit verplicht

 • Sophie DeWolf

  Eindelijk eens een mooie miss! Jammer dat ze belgie niet verdedigd een een grotere competitie, want ze zou veel kans maken!

 • Linda Wellekens

  Waarom zien die meisjes er allemaal zo " goedkoop " uit ?

 • Peter Vaneigens

  Haha, yeah, right, dikke strakke billen en dikke borsten, de rest telt niet blijkbaar...ah ja, zulke mensen denken dan dat ze belangrijk zijn, binnen korte tijd hoor of zie je er niks meer van.

 • Artuur Lemmens

  pffffff, het ga je wel