Bruno Wyndaele werkt mee aan nieuwe VTM-reeks ‘Een Goed Jaar’

Bruno Wyndaele
één Bruno Wyndaele
Bruno Wyndaele, bekend van onder meer ‘Beste Vrienden’, ‘Eeuwige roem’ en afgelopen zomer nog de talkshow ‘Het zomert met’, gaat voor het eerst fictie maken. 

Wyn­daeles productiehuis De Filistijnen werkt samen met producers Dries Phlypo en Jean-Claude van Rijckeghem aan een nieuwe fictiereeks voor VTM. De reeks zal ‘Een Goed Jaar’ heten. Dat schrijft Het Nieuwsblad. “Stijl en toon zullen vergelijkbaar zijn met 'Amigo’s’, dat wij vorig jaar voor VTM draaiden. Het wordt dus een drama met een humoristische ondertoon”, zegt Phlypo. Kadir Balci keert terug als regisseur. Voor het project hebben Phlypo en Wyndaele een nieuwe productiemaatschappij opgericht, genaamd Mockingbird Productions. “Wij zijn van plan om samen nog projecten op te zetten”, aldus Phlypo. 

Het verhaal gaat over twee vrienden die nog iets van hun leven proberen te maken en besluiten wijn te gaan verkopen. Wijn die zogezegd uit de kelder van Hitler komt. 

De opnamen zijn gepland voor de zomer van 2019 en de reeks zou in het najaar van 2020 op VTM te zien moeten zijn. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.