Brievenrecord voor 'Boer zoekt vrouw - De wereld rond'

Nog nooit zo veel inschrijvingen voor 'Boer zkt Vrouw'!
vtm Nog nooit zo veel inschrijvingen voor 'Boer zkt Vrouw'!
Maar liefst 1502 vrouwen schreven een brief naar een van de boeren van het nieuwe seizoen van 'Boer zoekt vrouw'. Nooit eerder waren dat er meer.

Voor het eerst in de geschiedenis van 'Boer zoekt vrouw' gaan vijf boeren in het buitenland op zoek naar een Vlaams meisje. Een nieuwe formule die aanslaat, want nooit eerder schreven meer vrouw zich in. De boeren die zich openstellen voor een nieuwe liefde zijn honingwijnboer Bjorn (28) uit Canada, cowboy Jan (29) uit Australië, melkveeboer Jeroen (27) uit Duitsland, olijfboer Manu (53) uit Zuid-Afrika en zorgboer Jitse (22) uit Noorwegen. 

Boeren Bjorn uit Canada, Manu uit Zuid-Afrika, Jeroen uit Duitsland, Jan uit Australië en Jitse uit Noorwegen
VTM Boeren Bjorn uit Canada, Manu uit Zuid-Afrika, Jeroen uit Duitsland, Jan uit Australië en Jitse uit Noorwegen

Gisterochtend landde de laatste boer in België en gisteravond gingen de eerste opnames met alle boeren samen reeds door. Alle briefschrijfsters kregen immers de kans hun brief of pakje persoonlijk aan ‘hun’ boer te overhandigen.

'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond' wordt dit najaar uitgezonden. 
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • carolina hansen

    Voor de mensen die denken dat er dat gratis reisje aan vasthangt zou eerder beter nadenken, vooraleer ze zo iets schrijven. Iedere boer moet uit 5 vrouwen kiezen en op zijn gevoel afgaan, zij krijgen de kansen om een gesprek met ze te hebben. Dus voor de rest van deze vrouw gaat het gratis reisje langs hun neus voorbij. En uiteindelijk moet de gekozen vrouw, het besluit nemen om hier alles achter te laten.

  • Ingrid Vantroostenberghe

    Was te verwachten dat er heel veel kandidaten zouden zijn. Vooral richting Australië, Canada en Kaapstad naar alle waarschijnlijkheid. Een reis op kosten van VTM is altijd mooi meegenomen. Of het voor de boer zelf zal zijn is een andere vraag. Volgende keer boeren in Rusland, China, Turkije, Marokko, Azië. Eens zien hoeveel er zullen toehappen.

  • kurt ornelis

    75 procent van de vrouwen doet dit natuurlijk voor de (gratis) reis naar het buitenland die eraan vasthangt.