Boer Jeroen is toch niet meer zo zeker van zijn Severien

Severien en boer Jeroen in Boer zkt Vrouw
VTM - Fotomontage Dag Allemaal Severien en boer Jeroen in Boer zkt Vrouw
In Duitsland is Jeroen niet meer 100% zeker dat zijn coup de foudre Severien de ware is, en krijgt hij ook oog voor Jits en Joëlle.

Aan het begin van 'Boer zkt Vrouw' leek de zaak bijna al beslist. Boer Jeroen kreeg een coup de foudre bij het zien van kandidate Severien. "Zo'n mooie vrouw, en ze was hier voor mij, ik kon het maar niet geloven," klonk het toen nog. 

Ook hun eerste speeddate leek goed te verlopen. Nu zijn toekomstige boerinnen echter de handen uit de mouwen moeten steken op zijn boerderij, ziet hij haar in een ander licht. Misschien heeft ze iets té veel zelfvertrouwen. Goed nieuws voor Jits en Joëlle, die zich tot op dit punt misschien afvroegen waarom ze precies in Duitsland waren.

'Boer zkt Vrouw', vanavond om 20u35 op VTM.
14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • didier de coster

  beter naam programma wijzigen in ; boer zoekt bedmeid

 • Gino Denil

  Iets te veel zelfvertrouwen. Hij zoekt geen vrouw. Alvast geen partner. Maar een meid voor het werk op de boerderij.

 • Freddy De Vos

  Wie kijkt er naar zo'n gezever... na 5 minuten lig je toch in slaap! Hebben ze niets leukers om uit te zenden? Extra herhalingen van Lili en Marleen?

 • marc ledure

  WILFRIED DE WILDE!!!!! Als ge alleen woont kan het geen kwaad MAAR als een vrouw hebt of ge woont samen denk ik niet dat ge zo zou spreken.

 • Frank Joos

  Zoekt die boer wel een vrouw ?