Exclusief voor abonnees

Bitter weinig van brutale juf Chantal uit ‘De Luizenmoeder’ in Katelijne Damen: “Ik vind mezelf niet goed, niet mooi en niet interessant”

Kristof Ghyselinck
“Het zou fijn zijn mocht er weer iemand in m’n leven zijn.” Katelijne Damen (59) uit ‘De Luizenmoeder’ is al zestien jaar single. Om de liefde “in zijn volste vorm te nuttigen, vol passie en avontuur”, heeft de nicht van Hubert ‘Witse’ Damen veel over. “Voor één maand liefde wil ik gerust elf maanden verdriet hebben”, vertelt ze in Dag Allemaal.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Chris Devlaeminck

  Als men zichzelf niet graag heeft dan kan men een ander niet liefhebben. Een relatie met iemand met een klein zelfbeeld is gedoemd te mislukken. Dat ze dat nog niet inziet aan haar leeftijd?

 • Paul Standaert

  Ik verkies het nederlandse origineel. De remake is goed geacteerd maar dat is het dan ook.

 • Guido van driel

  Top actrice, schitterende madam !

 • Frans Grootjans

  Katelijne ik vind je goed, mooi en interessant. Ben al 6jaar single en niet echt meer op zoek maar een date met jou zie ik wel zitten.