Binnenkort ook datingshow op Eén

‘First Dates’ loopt in het VK op Channel 4, met o.a. Fred Sirieix (foto)  - de gastheer van het restaurant waar de dates plaatsvinden.
Channel 4 ‘First Dates’ loopt in het VK op Channel 4, met o.a. Fred Sirieix (foto) - de gastheer van het restaurant waar de dates plaatsvinden.
VTM heeft 'Blind getrouwd' en 'Blind Date', VIER pakt eind mei uit met 'Love Island' en nu springt ook Eén op de kar van de datingshows, met een Vlaamse versie van 'First Dates'. De zender toont het Engelse origineel wel al een hele tijd op zondagavond.

'First Dates', dat al sinds 2013 op het Britse Channel 4 wordt uitgezonden, volgt de allereerste date van koppels. Die vindt plaats in een restaurant en wordt uiteraard gefilmd. Aan het einde van de date beslissen de twee kandidaten of ze elkaar nog willen terugzien.

De Vlaamse versie, die door productiehuis Warner Belgium zal gemaakt worden, zal allicht ook 'First Dates' heten en ten vroegste volgend voorjaar worden uitgezonden.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.