Betrapt op Tinder en samen met de experte: de strafste ‘Blind Getrouwd’-verhalen uit het buitenland

Channel 9
‘Blind Getrouwd’ scoort niet enkel bij ons, ook in het buitenland is het een populair programma. Alleen zijn veel van die versies iets minder braaf. TV Familie maakte een lijstje van de opmerkelijkste momenten.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Kate (34) en Jason (37) uit Groot-Brittannië

RV

Personal trainer Kate en financieel adviseur Jason zorgden voor heel wat heisa in Groot-Brittannië. Ze maakten nog tijdens het programma een eind aan hun huwelijk. De reden hiervoor waren seksuele escapades... een vriendin van Kate had namelijk ontdekt dat Jason al heel lang actief was op de dating-app Tinder. Hun huwelijk werd uiteindelijk zelfs nietig verklaard. Kate had de rechter immers laten weten dat ze nooit seks heeft gehad met Jason, waardoor hun huwelijk dus niet geconsumeerd was. Bovendien was het volgens Kate onmogelijk om met Jason samen te leven. De rechter gaf Kate gelijk, maar Jason houdt vast aan een heel andere versie van de feiten. “Ik ben op Tinder gegaan, dat klopt. Maar waarom? Omdat ik al heel snel besefte dat mijn huwelijk met Kate nooit zou werken”, vertelde hij aan verschillende Britse kranten. “Kate is qua uiterlijk helemaal niks voor mij. Ik probeerde het wel met haar, hoor. Ik kuste haar, ik knuffelde haar, maar ze bleef een vreemde voor mij. En dat drong pas écht tot me door toen ik meer plezier beleefde aan een gesprek met een barman dan met mijn vrouw...”

Tiffany (27) en Justin (34) uit Frankrijk

RV

In 2016 deden zowel Tiffany als Justin - ieder apart - mee aan de Franse versie van ‘Blind Getrouwd’, die ‘Mariés au premier regard’ heet. Tiffany werd gekoppeld aan Thomas, terwijl de experten voor Justin een zekere Valentine selecteerden. In beide gevallen was het huwelijk een fiasco. Maar Tiffany en Justin konden het heel goed met elkaar vinden. Zo goed zelfs dat ze intussen zijn getrouwd én samen een dochtertje hebben: Romy.

Tiffany met haar ‘Blind Getrouwd’-echtgenoot Thomas.
RV Tiffany met haar ‘Blind Getrouwd’-echtgenoot Thomas.
Justin met zijn ‘Blind Getrouwd’-echtgenote Valentine.
RV Justin met zijn ‘Blind Getrouwd’-echtgenote Valentine.

Molly (25) en Jonathan (28) uit de Verenigde Staten

RV

In het zesde seizoen van de Amerikaanse reeks - die net als in Australië ‘Married At First Sight’ heet - waren verzekeringsagente Molly en financieel specialist Jonathan volgens de experten dé perfecte match. Maar het huwelijk verliep van bij de start uiterst moeizaam. De kijkers keken meelevend toe hoe Jonathan z’n uiterste best deed om er iets van te maken. Maar dat had geen effect op Molly. Zij bleef hem buitensluiten. “Ik wilde echt dat ons huwelijk zou werken, want ik geloofde in het oordeel van de experten van het programma”, deelde Jonathan het publiek mee in een open brief. “Maar het was allemaal niet zo makkelijk, en al zeker niet omdat je het moet doen met iemand die je echt totaal niet kent. Ik heb het gevoel dat ik keihard mijn best gedaan heb. Maar het is niet gelukt, en dat heeft pijn gedaan.” Het straffe van dit verhaal is: Jonathan kreeg enorm veel steun, zowel van de kijkers als van de experten van het programma. En dat leverde hem een nieuwe relatie op. Met dokter Jessica Griffin, een van de experten die hem aan zijn tegendraadse bruid hadden gekoppeld. De twee zijn al sinds juli vorig jaar aan het daten en schreeuwen hun liefde uit op sociale media.

RV4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • felix strackx

  Er zijn tegenwoordig experten voor alles, maar ze zitten er meer naast dan erop. Dan ben ik ook expert.

 • Anny Bollens

  Belachelijke uitzending, beter afschaffen! Kost een hoop geld trouwens!

 • Joan Lute

  Degoutant is overspel en bedrog, zo spijtig dat mensen almaar meer hun eigen verwachtingen en ideaalbeeld laten primeren terwijl niemand incluis jezelf perfect is. Liefde kun je alleen bekomen door water bij de wijn te doen.

 • Bart Van Ransbeeck

  haha 'de experten' , toch bizar hoe ze toch nog te dom zijn om in te zien dat hun rationele expertise waardeloos is !!!! en niet werkt , t is echt voorspelbaar , ik kan enkel zeggen als ervaringsdeskundige van 63 jaar oud dat imho astro veel precieser is , en dat zowel oosterse als indische astro op t zelfde neerkomen , de beste kans om een relatie te slagen is een leeftijdsverschil van 4 jaar of een veelvoud daarvan!!!!!