Ben Crabbé gaat door het lint in ‘Blokken’: “Ik kan er niet meer tegen!”

Ben Crabbé gaat door het lint.
VRT Ben Crabbé gaat door het lint.
Heel wat commotie tijdens de aflevering van ‘Blokken’ van vanavond. Een opvallend filmpje van presentator Ben Crabbé, die zich uitlaat over het “betuttelende” woord ‘Jagger’, doet de ronde op het internet.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“Ik kan er niet meer tegen!”, roept Ben opeens. De aanleiding was een vraag die hij moest stellen aan de kandidaten: welke naam voor ‘actieve ouderen’ kozen luisteraars van het Radio 1-programma ‘Nieuwe Feiten’ uit een lijst van tien mogelijkheden? Het antwoord was ‘Jagger’. “Als je dat zegt in het Engels verwijst dat naar Mick Jagger”, begint Crabbé aanvankelijk nog rustig uit te leggen. “En als je een actieve oudere bent dan ben je een Jagger. ‘Je bent een Jagger’...” Grappig vond hij dat blijkbaar niet. “Ik kan er niet tegen, zo’n focking betutteling van zelfverklaarde-” En dat alles terwijl hij zijn spiekbriefjes met gusto om zich heen sloeg.

Fans van het programma keken gniffelend toe en delen het clipje via Facebook en Twitter. 
120 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jan Van Den Bergh

  Legendarisch .

 • r4ke eddy de bruijn

  Aansteller. De enige mens ter wereld die de grappen van Crabbé leuk vindt is Crabbé zelf.

 • Bram Smet

  Hebben ze bij blokken nu nog geen geld voor een mooi quizkaartje voor de quizmaster? Zo witte a4 blaadjes uit de printer komt niet echt over he...

 • Jose Franssens

  Weet alles over cafés ' drankgelegenheden en nietszeggende namen van zangers en groepen maar als het over de natuur,namen van dieren En andere gaat drijft hij er de spot mee

 • Gerard Braeckmans

  Crabbé is een 'quiz-master' die zelf niet al te veel weet behalve van voetballen, wielrennen en cafés.