Ben Crabbé fileert Rode Duivels in nieuwe reeks 'Wereldkampioenen'

Ben Crabbé
Joris Heuppens Ben Crabbé
Op donderdag 26 april start een nieuwe reeks van Ben Crabbé (55). Daarin discussieert hij, samen met enkele bekende vrienden, zes afleveringen lang een Rode Duivel in aanloop naar het Wereldkampioenschap voetbal.

Iedere donderdagavond nodigt Ben Crabbé drie bekende vrienden uit voor een diner op restaurant. Samen fileren ze een Rode Duivel die ons in Rusland wereldkampioen moet maken. De zes Duivels die aan bod komen zijn sterkhouders van onze nationale ploeg: Kevin De Bruyne, Eden Hazard, Romelu Lukaku, Dries Mertens, Radja Nainggolan en Vincent Kompany. De gasten van Ben zijn voetballers, ex-voetballers en bekende supporters van de Rode Duivels.

Het is niet de eerste keer dat Ben Crabbé een sportreeks maakt. In 'Karakters' sprak de 'Blokken'-presentator twee seizoen lang met bijzondere karakters uit de Belgische sportgeschiedenis zoals Eddy Merckx, Jan Mulder of Ann Wauters. 

De drummer van De Kreuners is een groot voetbalfan. Hij is openlijk supporter van de Ajax Amsterdam en treedt ook af en toe op als analist bij Champions League-wedstrijden.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Gerard Braeckmans

  Al eens opgemerkt hoeveel progamma's er met sport te maken hebben op de vlaamsche zenders?

 • Timothy Goossens

  Verzet ullen tv dan van zender. Da ze daar in de jaren 60 over klaagden toen je maar 1 zender kon ontvangen. Maar nu zijn er meer dan 100. Ipv te klagen kijk naar iets dat ulle wel aanstaat

 • Jozef Van Schuerbeeck

  Weeral een hoop gezever. VTM achterna ?

 • Ginette Cooleman

  Niets voor mijn man , blokken is er al te veel aan. Kan zelf nog nauwelijks lachen met zijn oeroude moppen !!