Belgische energiecrisis inspiratie voor nieuwe serie ‘Black-out’

Black-out
VRT Black-out
Wie heeft het licht uitgedaan? Dat is de grote vraag in ‘Black-out’, de nieuwe misdaadserie van Eén, over een land in de ban van een complete elektriciteitspanne. De zender gaf ook de eerste beelden vrij.

De nieuwste fictieserie van Eén klinkt bijna als realiteit: na de sabotage van een kerncentrale gaat het licht uit in België. Op hetzelfde moment wordt Elke, de dochter van eerste minister Annemie Hillebrand, ontvoerd. De boodschap van de ontvoerders is duidelijk: gaat het licht terug aan, dan zal haar dochter sterven.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Geert Van Rampelberg en Sara De Roo. Ze krijgen het gezelschap van onder meer Lucas Van den Eynde, Ruth Becquart, Tom Van Bauwel, Nora Gharib, Michaël Pas, Ikram Aoulad, Violet Braeckman, Mathijs F Scheepers, Louis Talpe, Matthieu Sys, Jelle De Beule en Anna de Ceulaer.

‘Black-out’ zal dit najaar te zien zijn op Eén.

Black-out
VRT Black-outReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.