Belg Jakob Verbruggen regisseerde aflevering 'The Twilight Zone'

Jakob Verbruggen: "Geen idee waarom ze me vroegen om de seizoensfinale te regisseren."
Belga Jakob Verbruggen: "Geen idee waarom ze me vroegen om de seizoensfinale te regisseren."
Op Telenet Play (More) kan je nu de nieuwste reboot van 'The Twilight Zone' bekijken. Opmerkelijk: de Antwerpse regisseur Jakob Verbruggen (39) blikte één van de tien afleveringen in. Hij deed eerder regiewerk voor ‘House of Cards’ en ‘Black Mirror’. 

De legendarische reeks uit de koker van Rod Serling kwam voor het eerst uit in de jaren 50, maar kreeg ook in de jaren 80 en aan het begin van deze eeuw een nieuw leven. Het opzet van de recentste bewerking is ongewijzigd: een banale en doodgewone situatie verandert plots in een bizarre, surreële toestand die zich in een andere dimensie lijkt af te spelen: de twilight zone. Ook deze keer is het een antologiereeks, waarbij elke aflevering een ander verhaal met nieuwe personages vertelt.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Francinne Declerque

    De seizoensfinale was meteen ook de beste aflevering die er tussen zat, de rest was politiek correct gezever in een science fiction jasje. Bravo voor deze getalenteerde Belg.