Bekende Vlaamse regisseurs slaan handen in elkaar en nemen ‘Tik Tak’ onder handen

Tik Tak
VRT Tik Tak
We schreven het al: het iconische kinderprogramma ‘Tik Tak’ krijgt een remake. Hoe die nieuwe versie er écht gaat uitzien, komen we pas maandag te weten. Maar regisseurs Adil & Bilall, Jan Verheyen en Lukas Dhondt geven in enkele hilarische promofilmpjes alvast hun eigen visie op het programma. 

Adil en Bilall, de regisseurs van ‘Patser’, kiezen voor heel wat explosies, spionages, achtervolgingen en een ‘patserschaap’. Een ‘Tik Tak Two’ die recht uit Hollywood lijkt te komen, dus. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Regisseur Jan Verheyen kiest voor een heel andere aanpak. Voor zijn ‘Tik Tak 2.0' trekt hij volop de kaart van de humor en wil hij het zinnetje ‘Zal ‘t gaan, ja’ implementeren. Voeg daar nog wat misverstanden bij, en je hebt een versie die verdacht veel wegheeft van zijn succesfilms over ‘F.C. De Kampioenen’. 

Als laatste mag Lukas Dhont (‘Girl’) zijn visie op ‘Tik Tak’ uitleggen. De regisseur, die het kinderprogramma internationaler wil maken, stelt enkele radicale veranderingen voor: alles moet weg, enkel het ‘schaduwmeisje’ blijft over. En de titel moet ook anders: ‘The Clock’ zou veel beter zijn, vindt hij. 

Hoe de nieuwe afleveringen van ‘Tik Tak’ er echt uitzien, kunnen de peuters en hun ouders zelf eindelijk ontdekken vanaf 2 september, alleen op Ketnet Junior.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.