Exclusief voor abonnees

Bedenker Tim Van Aelst vindt níet dat ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ erover gaat, maar: “Bij BV’s zijn we wel een stuk stouter, ja”

Photo News
Flirt ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ met de grens van het fatsoen? Het VTM-programma lijkt ­mensen steeds brutaler uit hun comfortzone te halen. Bedenker Tim Van Aelst (41) verzekert in Dag Allemaal dat altijd wordt afgetoetst wat aanvaardbaar is. “Klopt”, zegt ook Rik Verheye (33) in het weekblad, “maar bij mij was het toch op het randje.”

Laura Tesoro die haar tranen niet kan bedwingen, wanneer de politie haar de levieten leest. Louis Talpe oog in oog met een man met een baseballknuppel. Een jonge tiener die door zijn buren echt verrot wordt gescholden. Het lijkt erop dat de grappen in ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ steeds straffer moeten, en dat ze ook almaar langer uitgesponnen worden. Acteur Rik Verheye (33) wist met zichzelf geen blijf, toen presentator Jens Dendoncker een deurwaarder op hem afstuurde. Die liet het huis van de ‘slordige’ acteur leeghalen, omdat hij zogezegd een hoop rekeningen niet had betaald.

Je hebt 23% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis



3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Lindsey Clauw

  Ik vind het programma super en hoop op nog veel seizoenen

 • VITAL OP DE BEECK

  Beste programma ooit. Prima. Grappig, ludiek emotie, prachtig

 • Marc Claes

  Een goed programma maar uitgemolken en te voorspelbaar geworden.