Australische 'Blind Getrouwd' in lastig parket: al drie affaires met andere kandidaten

'Married at first sight' loopt niet zoals gepland.
Channel 9 'Married at first sight' loopt niet zoals gepland.
Net als bij ons is ook de Australische versie van 'Blind Getrouwd', 'Married at first sight', een kijkcijferkanon. Maar niet om dezelfde reden... 

Waar het programma in ons land al veel successen kende, loopt het in Australië helemaal fout. De koppels die met elkaar gematcht werden, moesten niet veel van elkaar weten. In plaats van hun kersverse huwelijken te redden, begonnen verschillende kandidaten een affaire... met ándere 'Blind Getrouwd' kandidaten. 

Zo zijn er Troy en Carly, die na het programma al verschillende keren knuffelend en kussend gespot zijn. Carly werd gematcht met ene Justin, maar had toch meer oog voor Troy.

 Troy was eigenlijk gekoppeld aan kandidate Ashley, maar het was vanaf het begin duidelijk dat hun huwelijk geen toekomst had. Geen zorgen, Ashley vond ondertussen ook de liefde... met kandidaat Ryan. De twee werden al vaak samen in het openbaar gespot, terwijl ze aan het begin van het programma erg ver uit elkaar woonden - zo'n 900 kilometer, zelfs. Kijkers vragen zich af: wonen ze nu dan samen? Die kans zit er dik in. 

Ashley en Ryan stappen samen in de auto.
YouTube Ashley en Ryan stappen samen in de auto.

Ryan was in het programma echter schijnbaar gelukkig getrouwd met Davina. Zij had echter andere plannen, met kandidaat Dean. De twee maakten een plannetje om hun uitgekozen partners te dumpen, en voor elkaar te kiezen. 

Dean en Davina
Channel 9 Dean en Davina
Dean en Davina
Channel 9 Dean en Davina

Dat mooie liedje duurde echter niet lang voor Davina, want Dean bedacht zich op het laatste moment. De affaire deed hem naar eigen zeggen inzien dat hij het goed had met Tracey, de vrouw die aan hem werd bezorgd door de koppelaars van de show. Kort na zijn afspraak met Davina, dook hij met Tracey in bed. De passionele nacht zou al het verschil hebben gemaakt. Tracey werd ondertussen ook al in het openbaar gezien, en ze draagt haar trouwring nog steeds. 

Dean kiest ervoor om toch bij zijn vrouw Tracey te blijven.
Channel 9 Dean kiest ervoor om toch bij zijn vrouw Tracey te blijven.

Niet zo goed voor de reputatie van de koppelaars, wel een droom die werkelijkheid wordt voor het netwerk Channel 9, natuurlijk. De kijkcijfers van 'Married at first sight' waren nog nooit zo hoog.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Bernd Vaes

  Reden te meer om dit programma stop te zetten. Dat er vele dit aankijken, heeft veel met voyeurisme te maken en weinig met de waarden van het huwelijk.

 • paul van de velde

  In plaats van blind getrouwd is het een swingersclub.

 • John Ulmer

  zo'n programma is dan ook je reinste onzin. Met doet alsof een huwelijk of relatie een wiskundig resultaat is.

 • Jef Nagels

  Dan toch een afspiegeling van het "gewone leven"...

 • Shakira moessa

  In scène gezet !