Annick in 'Afscheid': "Ik heb mijn begrafenis zelf geregeld"

'Afscheid'
Eén 'Afscheid'
Morgenavond staat de derde aflevering van 'Afscheid' op het programma. Annick, Suzy, Gaston, Karine en Theo vertellen aan Karine Claassen hoe ze afscheid nemen van het leven. Suzy wil zoveel mogelijk tijd doorbrengen met haar familie. Annick kiest de muziek voor haar eigen begrafenis. Op één dag tijd schreef ze haar volledig misboekje.

Suzy

Suzy is een cafébazin van 56 jaar. Ze heeft nog maar een paar maand te leven. Het gaat niet goed met Suzy. Haar laatste behandelingen slaan niet aan. Ze wil zoveel mogelijk tijd met haar familie doorbrengen. "Je moet alles zo snel loslaten."

Annick

Annick is 40, getrouwd en mama van twee kinderen. Maar dan krijgt ze een agressieve kanker en moet ze thuis vertellen dat ze nog maar 3 weken te leven heeft.  Haar gezondheid gaat pijlsnel achteruit. Annick toont zich ongelofelijk sterk en regelt zelfs haar eigen begrafenis: "Het eerste halfuur van de begrafenis heb ik gevuld met liedjes die ik mooi vind." Op amper één dag tijd schreef ze haar eigen misboekje.

'Afscheid', woensdag om 21u30 bij Eén.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Shakira moessa

    Straffe madam !!