André van Duin ontroert Nederland met emotionele versie van ‘La Bohème’

André Van Duin.
ANP Kippa André Van Duin.
André van Duin (73) heeft gans Nederland ontroerd met een emotionele versie van het nummer ‘La Bohème’ in de talkshow ‘De Wereld Draait Door’. Hij zong de song nadat hij vertelde over het recente overlijden van z’n echtgenoot. Het optreden leverde hem tientallen lovende reacties op op sociale media.  

"In mijn hele carrière heb ik nooit zoveel reacties gehad op een tv-optreden", zegt André tegen de Nederlandse krant AD. "Het is extreem, ik wil niet overdrijven, maar ik denk dat ik 150 tot 160 sms'jes en mailtjes heb gekregen. En als je op Twitter kijkt, is er al helemaal geen beginnen aan. Iedereen geeft complimenten. ‘Wat heb je mooi gezongen, we zaten in tranen op de sofa’, las ik. Het hele land is blijkbaar ontroerd.”

André vertelde, voordat hij een cover van ‘La Bohème’ van Charles Aznavour zong, openhartig over het overlijden van zijn echtgenoot Martin Elferink. "Zojuist naar het beste kwartier van ‘De Wereld Draait Door’ ooit gekeken", schrijft iemand op Twitter over het gesprek en het optreden van Van Duin. "Werkelijk prachtig." Een ander schrijft: "Het hoogtepunt van 15 jaar DWDD."

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Albert Middendorp

  André heeft vroeger al bewezen een zeer goede zanger te zijn.Hij heeft toen meerdere LP’s en cd’s uitgebracht met de grootste hits van andere zangers-zangeressen uit binnen- en buitenland. Een prachtig eerbetoon aan zijn echtgenoot. Hopelijk ook binnenkort te horen in de Vlaamse top tien. Albert Middendorp

 • Kelly Cobbaert

  Traantje weggepinkt toen ik het hoorde Prachtig !!!!!!

 • harald van den brande

  Fantastisch mooi!

 • rik cappelle

  Een megavakman. Heb er gans mijn jeugd en nog steeds van genoten.

 • Henri Karelsen

  Ontroerend mooi.