Amerikaanse zender werkt aan tv-serie 'The Notebook'

Ryan Gosling zal niet te zien zijn in de televisiebewerking.
GETTY Ryan Gosling zal niet te zien zijn in de televisiebewerking.
Na het populaire boek uit 1996 en de net zo populaire film uit 2004, wordt 'The Notebook' nu een televisieserie. Dat melden verschillende Amerikaanse media.

Het Amerikaanse televisienetwerk The CW gaat aan de slag met een nieuwe versie van het romantische drama. Het netwerk meldt dat het verhaal de romance volgt tussen de personages Noah en Allie, rollen die in 2004 werden gespeeld door Ryan Gosling en Rachel McAdams. "We zien hun opbloeiende relatie terwijl ze hun levens en toekomst opbouwen met op de achtergrond racisme, economische ongelijkheid en sociale moraal van de naoorlogse jaren veertig in North Carolina."

De serie zal geproduceerd worden door Nicholas Sparks zelf, de schrijver van het boek. In de nieuwe versie blijft de oudere versie van het koppel waarschijnlijk achterwege. "Ik denk niet dat we gaan zien wat er van het oude stel terecht is gekomen", meldt The CW-president Mark Pedowitz. "Maar dingen kunnen nog veranderen. Ik ben blij dat Nicholas Sparks de serie voor The CW wil maken."