Amerikaanse reeks ‘New Amsterdam’ gebruikt muziek van Nederlandse Dotan

ANP Kippa
Een liedje van Dotan is woensdag voor het eerst te horen in een aflevering van de Amerikaanse NBC-hitserie ‘New Amsterdam’. De miljoenen kijkers die wekelijks afstemmen op het programma krijgen op die manier de primeur van zijn nummer, dat de titel ‘Lost and Found’ heeft gekregen.

Voor Dotan komt een grote droom uit. "Het afgelopen jaar ben ik heel veel in Los Angeles geweest om te werken aan mijn muziek en daardoor zijn mijn liedjes op vele plekken terecht gekomen. Dat nu een liedje van mij in een Amerikaanse serie te horen is, is echt een grote eer", laat de zanger weten. Dotan is momenteel ook in Amerika. "Morgen zit ik zeker met mijn vrienden op de bank om te kijken.”

Of ‘Lost and Found’ ook een plek krijgt op het aanstaande nieuwe album van Dotan, is nog niet bekend. De plaat, waarvan al enkele singles verschenen, moet volgend jaar uitkomen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.