Exclusief voor abonnees

Amerika-correspondente Greet De Keyser: “Zolang er geen regering is, kan ik fluiten naar mijn interview met Trump”

VTM Nieuws
“Natuurlijk is Trump populair in de VS: de economie draait prima en hij is geen oorlogen begonnen.” Aan het woord is VTM-journaliste Greet De Keyser (56), die aan haar zesde Amerikaanse presidentsverkiezingen toe is. “Dat het sowieso een strijd onder oudjes wordt, daar ligt in de States bijna niemand van wakker”, vertelt Greet aan Dag Allemaal.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Franc saas

  Trump trekt zich van niemand iets aan ,de economie doet het niet slecht ,zelfs beter dan de vorige jaren, meer mensen aan het werk dit heeft ook te maken met het ontwijken van de milieu problemen, en werk is voor de laaggeschoolden een geschenk ,die staan ook niet stil bij het milieu.

 • Karel Tichmann

  Dat iemand ooit van Greet De Keyser gehoord heeft of weet wie ze is. Dat heeft er natuurlijk niets mee te maken. Vergeet niet dat Greet nooit iets leuk over Trump heeft geschreven. Oja, er zijn ook geen enkele interviews met Bush, Obama, Clinton te vinden, waarom is een interview met Trump zo belangrijk?

 • Vera Bres

  kan ik best geloven, denk dat Trump ook de verkiezingen op één been gaat winnen ... veel mensen in staten ( kolen ,staal en zware industrie ) waar veel werkloosheid was ,hebben terug werk ,omdat Trump zich niets aantrekt van het milieu . Ik zou ook kiezen voor werk i.p.v. niets kan of mag voor het milieu.