Alle coaches van 'The Voice Senior' bekend: ook Dana Winner, Helmut Lotti en Natalia nemen plaats in de stoel

Photo News/Kristof Ghyselinck
Dat Walter Grootaers coach wordt in 'The Voice Senior' was al bekend, maar nu kennen we ook de drie andere topartiesten die hun stoel binnenkort omdraaien voor muzikaal zangtalent van boven de 60 jaar. 

Dana Winner, Helmut Lotti en Natalia zullen Walter vergezellen in de bekende Voice-stoelen, maar tegelijk ook tegen elkaar strijden om het allerbeste team samen te stellen. Dat maakte Helmut Lotti vanochtend zelf bekend in de ochtendshow van Sven Ornelis en Anke Buckinx op Joe. 

Daarmee zijn de vier coaches van The Voice Senior nu allemaal bekend en weten 60-plussers met een straffe stem door wie ze straks mogelijk worden gecoacht. Inschrijven kan nog snel via vtm.be. De opnames van The Voice Senior gaan dit najaar van start.
22 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dave Verwerft

  Bij The Voice Senior in Nederland zitten er serieus goeie kandidaten bij, ben es benieuwd voor Belgie

 • CHRISTIANA DE GEEST

  Waarom kijkt men zo neerbuigend op oude mensen? Zijn die dan nog alleen goed om op de kleinkinderen te passen? Er zit beslist nog veel onbekend talent in die oude generatie, en Helmut Lotti en Dana Winner horen wel bij de beste stemmen van Vlaanderen. Spijtig voor hen die zot zijn van koppijn lawaai, maar mag het ook eens iets anders zijn?

 • Helga Roels

  Nathalia ??? Echt niemand anders gevonden ? Wat een triestige zaak

 • Peter Gijselaar

  Oei je moet blijkbaar niks kennen om daar te zetelen.

 • nora weverkes

  heb nu al geen zin om te kijken de jury is jonger dan de deelnemers