Achter de schermen van de nieuwe Eén-reeks ‘Het Gezin’

-
screenshot -
Acht gezinnen gaven de toestemming om voor de Eén-docureeks Het gezin hun doen en laten dag en nacht te volgen. Zo krijgt de kijker een unieke inkijk in hun leven. Soms ontroerend en emotioneel, soms absurd en grappig, maar vooral authentiek, herkenbaar en respectvol.

Deze acht families zijn stuk voor stuk doorsnee gezinnen, maar voor elk van hen breekt er een bijzondere periode aan. Het gezin volgt hen tijdens die buitengewone maanden. Een speciaal ontwikkeld camerasysteem in hun woning en auto legt de kleine en grote momenten vast zonder dat hun dagelijkse leven erdoor beïnvloed wordt.

We kijken onder meer binnen bij Danielle en haar puberdochter Noémi, die samen vol overgave en met humor strijden tegen Noémi’s ongeneeslijke longziekte. We volgen Sanne en Tom, die na een lang traject van vruchtbaarheidsbehandelingen reikhalzend uitkijken naar de geboorte van hun tweeling. En we maken kennis met Jef, een 94-jarige ex-koloniale gezondheidswerker, die met de steun van zijn jonge dochters er alles aan doet om alleen te kunnen blijven wonen.

Het gezin: vanaf 1 november elke woensdag om 20.40 uur op Eén.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • leen hanssens

    Afvoeren dit programma. Echt flauwe kul.

  • Ronny Van Looy

    Moeten we hier echt naar kijken, echt moet dit? Ik zal er niet naar kijken, ben eens benieuwd naar de reacties nadien. Even lachen met Willy, een traantje laten bij Marliese een bedenkelijke hmm bij Walter en een ooooh bij Christel en dat is het dan. Echt, ik heb hier geen boodschap aan maar Vlaanderen zal weer massaal aan de beeldbuis, ekskuseer flat screen gekluisterd zijn.