5 fragmenten die doen uitkijken naar de terugkeer van 'Sorry voor alles' vanavond

photo_news
Na de Emmy-triomftocht in New York gaat Eén vanavond vroeger dan voorzien opnieuw van start met 'Sorry Voor Alles'. Bij wij van opwarmertje serveren we u nog eens de leukste fragmenten uit jaargang 1, die bewijzen waarom het spelprogramma met Adriaan Van den Hoof in New York de prijs won voor beste ‘non-scripted entertainment’-programma. 

1. Showbizz Bart in de koffer

2. Vijf keer op de foto met Danira

3. Kat Bijou op reis naar Parijs

4. Marleen Merckx schotelt Hélène een wormenburger voor

5. Tom Waes in je douche
14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • dretie munkies

  Programma helemaal de verdienste van Kamiel De Bruyne want jammerlijk genoeg met Adriaan van den Hoof kun je helemaal geen prijzen winnen. Stop hem maar in dezelfde zak als Stany Crets

 • Eduardo Van hoyweghen

  Als dat de VRT maar niet op ideeën brengt om Adriaan V.D.Hoof nog meer te laten presenteren,of ben ik de enige die zijn pogingen tot humor niet kan smaken.

 • Roger -Martin Geens

  Ik zag het deze middag op VTM en al goed dat ze het meedeelden want ik had er nooit van gehoord .Ik vind het prachtig dat Belgium nogmaals wereldwijd te bezichtigen was na gisteren Goffin op de "Masters ",Belgium is een groot merk .

 • Bart Vertongen

  Een draak van een programma.

 • Celor Weityens

  Mooi dat ze een emmy hebben gewonnen. Het programma zelf vind ik niet echt grappig.