40 jaar samen, 30 jaar geheim: Luc Appermont & Bart Kaëll geven een inkijk in hun levens- en liefdesverhaal

Luc en Bart
VTM Luc en Bart
Vanaf 23 april lanceert VTM een gloednieuwe, tweedelige reeks rond Luc Appermont (70) en Bart Kaëll (59). In ‘Luc & Bart - Een Paar Apart’ geven zij een unieke inkijk in hun levens- en liefdesverhaal. Persoonlijke vriend des huizes Jonas Van Geel praat de twee afleveringen aan elkaar.

Al 40 jaar delen Luc en Bart lief en leed met elkaar, maar dat hielden ze wel 30 jaar lang verborgen voor de buitenwereld. Waarom bleef hun liefde zo lang verborgen? Hoe leerden ze elkaar kennen? Wat hebben ze op professioneel vlak voor elkaar betekend? Naar aanleiding van Lucs 70ste verjaardag afgelopen najaar vertellen ze samen met bekende vrienden en collega’s zoals Kürt Rogiers, Bart Peeters, Staf Coppens, Sam Gooris & Kelly Pfaff, Willy Naessens en Steven Van Herreweghe over hun liefde en over de professionele weg die ze de voorbije 40 jaar samen hebben afgelegd.

“Die twee hoeven geen introductie meer”, zegt Maarten Janssen, channelmanager bij VTM. “Luc heeft door de jaren heen zoveel betekend voor VTM en is een uniek talent in alle opzichten. Daarnaast vormt hij nu al meer dan 40 jaar een uniek paar met Bart. Zijn 70ste verjaardag is een ideaal moment om hem in de bloemetjes te zetten.”

Luc & Bart - Een Paar Apart’: vanaf donderdag 23 april 2020 om 21.05 bij VTM




Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.