30 dagen lang Disney-films kijken: Amerikaanse website zoekt reviewers voor Disney+

Disney+
AFP Disney+
Op 12 november gaat streamingplatform Disney+ eindelijk van start in de Verenigde Staten. Om dat te vieren, bedacht de website Reviews.org de ‘Droomjob’: 30 dagen lang 30 Disneyfilms kijken, en er ook nog voor betaald worden. Enige nadeel: je moet Amerikaans staatsburger zijn of in de Verenigde Staten wonen. 

Reviews.org is dan ook op zoek naar de ultieme Disney-fan. “Zing je mee met je kinderen wanneer ze ‘Let It Go’ kwelen? (Of misschien breng je het ten gehore wanneer je alleen in de douche staat?) Is Halloween de perfecte tijd om je droom om een mooie prinses of spectaculaire superheld te worden, te vervullen? Dan ben je perfect voor de job!” En die job bestaat erin om gedurende 30 dagen evenveel Disneyfilms of -series te bekijken op het nieuwe streamingplatform Disney+ en er daarna een review over te schrijven. In ruil krijg je 1.000 dollar (zo'n 896 euro), een jaar lang toegang tot Disney+ en een filmpakket, met daarin een dekentje, vier bekers en een popcornmachine. Dat klinkt inderdaad als een droomjob. 
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Lea Van Heybeeck

    Wanneer gaat Netflix echte Disney films van vroeger uitzenden?

  • Jurgen Vermaut

    Enkel in de VS, jammer. Hoelang eer het hier uitkomt? Of gaan de torrentsites straks weer overuren kloppen voor de Mandalorian en allerlei Marvel lekkers?

  • Jurgen Vermaut

    Enkel in de VS, jammer. Hoelang eer het hier uitkomt? Of gaan de torrentsites straks weer overuren kloppen voor de Mandalorian en allerlei Marvel lekkers?