2.013.933 fans voor België-Engeland, 3.798 voor Panama-Tunesië

Man van de match: Adnan Januzaj
Photo News Man van de match: Adnan Januzaj
Omdat half Vlaanderen verkoos om op pleinen en terrassen te gaan kijken naar België-Engeland, werd gisteravond geen absoluut kijkrecord gehaald voor de WK-wedstrijd van de Rode Duivels. Toch keken liefst 2.013.933 fans naar de wedstrijd. Er werd een piek genoteerd van 2.176.248 kijkers.

Op hetzelfde ogenblik werd op Ketnet Panama-Tunesië uitgezonden, de tweede wedstrijd in onze poule. Commentator Geert Heremans moest het stellen met exact 3.798 kijkers. Al zullen die waarschijnlijk ook niet de volle 90 minuten hebben gekeken.

Voorlopig blijft de openingswedstrijd van de Duivels tegen Panama de best bekeken wedstrijd met 2.068.476 kijkers. 
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Gerard Braeckmans

  Ik heb een filmpje gekeken. Was interessanter.

 • Yannik Samoy

  Het wedstrijdcommentaar vind ik op de Franse zenders beter omdat het meer over de wedstrijd zelf gaat, terwijl het op een Nederlandstalige zender meer over randinformatie gaat. Het verslag van een wedstrijd kijk ik nadien liever op een Nederlandstalige zender, want die Franstaligen kunnen niet rustig over een wedstrijd napraten.

 • Roeland Kenis

  Was het gisteren vrijdagavond? Waarom ben ik dan komen werken?

 • dretie munkies

  Dit geldt niet alleen voor de wedstrijden van Tunesië : er zijn ook heel wat Vlamingen die de wedstrijden van de Belgen volgen op franstalige zenders ! Zal wel aan de commentatoren liggen zeker ?

 • Tom Verelst

  In artikel staat dat wedstrijd vrijdagavond is gespeeld. Moet dat niet donderdagavond zijn? Of ben ik nu dement aan het worden... Over de wedstrijd zelf valt weinig te vertellen, saai...