16.000 kilometer van elkaar en dolverliefd na trage start: "Als ik mezelf nu op tv zie, denk ik: ‘Kus haar dan toch!’"

Boer zkt Vrouw: De Wereld Rond, seizoen 1, aflevering 13 op maandag 12 november 2018 bij VTM. Op de foto: Romina en Jan
VTM Boer zkt Vrouw: De Wereld Rond, seizoen 1, aflevering 13 op maandag 12 november 2018 bij VTM. Op de foto: Romina en Jan
En zo vond boer vrouw. Ook al zag boer Jeroen het plots niet meer zitten met Severien en kozen Jitse en Bjorn voor de vriendschap, toch leverde het VTM-programma 'Boer zkt Vrouw - De wereld rond' twee hartverwarmende, grensoverschrijdende liefdesverhalen op. Topfavoriet Jan en nestor Manu, over de nieuwe liefde in hun leven.

Boer Jan (30) en Romina (27), dat zat er niet metéén boenk op. "Maar we gaven het tijd. En nu worden de vlinders in mijn buik zot." Of hoe ook de nuchtere hunk week wordt als hij over zijn West-Vlaamse schone praat. Toch zit er tussen haar boerderijtje in Dudzele en zijn boerenleven in het Australische Narrabri een niet evidente afstand van ruim 16.000 km. "Daar willen we zo snel mogelijk een oplossing voor vinden."

Je hebt 14% van dit artikel gelezen
32 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Wilma Heijmink

  Wat een geweldig stel, geniet van jullie.

 • Chris Steensels

  Romina en Jan, liefde overwint alles ! Ga er voor ! Veel geluk !

 • Bert Bertels

  schoon koppel

 • Ariane Gekiere

  Hoop dat mag blijven duren ... niet dat de liefde niet groot genoeg is... tis ver van huis he , heimwee naar huis speelt ook een grote rol ...veel succes ⚘⚘⚘

 • Domien Deschutter

  als t niet lukt wil ik Romina wel opvangen :)