13 jarige zangeres met fluwelen stem verbluft in 'Got Talent' Kroatië

Supertalent
De 13-jarige Elena Brnic heeft serieus gescoord in 'Supertalent', de Kroatische versie van 'Got Talent'. Met haar versie van het nummer 'Fight Song' wist ze zo'n indruk te maken, dat ze meteen beloond werd met een golden buzzer. 

Met haar fluwelen stem verblufte Elena Brnic de jury. Ze bracht er een eigen versie can 'Fight Song', een nummer van Rachel Platten. Juryleden Martina en Maja moesten hun tranen bedwingen tijdens haar auditie. En achteraf vond Maja het zo indrukwekkend, dat ze de jonge zangeres meteen beloonde met een Golden Buzzer. Daardoor stoot de 13-jarige Elena direct door naar de halve finale van de wedstrijd. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • GREGORY DENORME

    Sorry zeker niet slecht, maar als je andere kanalen ziet van Got talent, daar zit toch nog een niveauken hoger bij zenne!!!!