‘Zinzen & Van Cauwelaert’ hebben zo’n 130.000 trouwe fans

Zinzen & Van Cauwelaert scoort beter van verwacht.
VRT Zinzen & Van Cauwelaert scoort beter van verwacht.
Woensdagavond 131.962 kijkers, een avond eerder 123.852 fans en op hun openingsavond 143.323 nieuwsgierige kijkers. In hun eerste, van twee weken haalt ‘Zinzen & Van Cauwelaert’ meteen gemiddeld zo’n 130.000 trouwe kijkers, die zonder verpinken op een nachtelijk uur naar de Vlaamse Stadler en Walldorf willen kijken. Een prima kiesresultaat.

Koning voetbal regeerde woensdagavond, ondanks de tweede nederlaag van Club Brugge. Op Q2 volgden 592.751 fans de wedstrijd, met een piek van zelfs 729.366 kijkers. Op Eén moest ‘Iedereen Kiest’ kijkers inleveren. Phara zakte tot 366.619 kijkers. ‘Gert Late Night’ haalde 349.351 fans. ‘Bake Off Vlaanderen’ blijft steken op een wat schrale 256.152 kijkers. 
8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • DIRK VAN DESSEL

  "Statler & Waldorf" waren toch grappiger en zeker niet zo verbijsterend politiek correct in mei-68-marinade gedrenkt.

 • werner Van der Kelen

  Een geluk dat de journalist bij Zinzen & Van Cauwelaert toch wat objectiviteit vertoond, wat van deze van terzake niet kan gezegd worden, die presenteren het programma met een pak rode en groene vooroordelen.

 • Juliaan Van Reeth

  Toen hij voor Knack schreef kon ik Rik Van Cauwelaert nog apprecieren. Maar nu krijgen we een verwaterde versie van hem te zien die het (te) dikwijls eens is met Walter Zinzen, het orakel van de oude BRT. Maar misschien zijn het de jaren die hem doen aftakelen en daardoor minder spits maken. In ieder geval is het de moeite niet om er naar te kijken. Je kan beter vroeger gaan slapen.

 • Jacky Coolman

  De jeugd van het verleden.

 • werner Van der Kelen

  Gewoon prachtig om hun analyse te horen, en het programma te volgen, spijtig dat het zo laat is.