‘wtFOCK’ maakt startdatum seizoen 3 bekend met cadeautjes aan fans

'wtFOCK' is de eerste remake van het Scandinavische 'Skam' dat het succes van het origineel achterna gaat.
wtfock.be 'wtFOCK' is de eerste remake van het Scandinavische 'Skam' dat het succes van het origineel achterna gaat.
De succesvolle tienerreeks ‘wtFOCK’ heeft een nieuwe startdatum. Dat werd bekendgemaakt via Instagram. Nietsvermoedende fans kregen een speciaal pakketje opgestuurd, waaruit bleek wanneer de online realtime-reeks seizoen 3 zal aftrappen. 

‘wtFOCK’ is een groot succes bij het jonge publiek, dat bleek uit een recent onderzoek van Telenet. Maar liefst twee op drie Vlaamse jongeren kent het programma, en het heeft 450.000 vaste kijkers. Het format is realtime: als een scène zich op maandagmiddag 14 uur afspeelt, verschijnt de scène ook op dat moment online. Achteraf volgt er een weekoverzicht.

Enkele fans van de show kregen een T-shirt opgestuurd met de eerstvolgende ‘timestamp’, ofwel: hét uur en de dag waarop de reeks terug van start gaat. Dat wordt zaterdag om 21u43. Het derde seizoen van ‘Skam’, de Noorse reeks waarop ‘wtFOCK’ volledig gebaseerd is, was veruit het populairste. De verwachtingen zijn dus hooggespannen. 

'wtFOCK' start weer.
Instagram 'wtFOCK' start weer.
'wtFOCK' start weer.
Instagram 'wtFOCK' start weer.
'wtFOCK' start weer.
Instagram 'wtFOCK' start weer.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Sebastian Beme

    Eindelijk!