"Wat een onuitstaanbaar koud mens": 'Blind Getrouwd'-kijkers sparen Marjolein niet

VTM
Marjolein heeft het verkorven bij de 'Blind Getrouwd'-kijkers, nadat ze zonder al te veel woorden besloot een punt te zetten achter het experiment. Hoewel zij en Mike na hun huwelijksdag meteen tot 'droomkoppel' gebombardeerd werden, bleek het (vooral voor haar) toch niet te lukken. 

"Salut! Dada!". Meer woorden had Marjolein niet nodig om een punt te zetten achter haar amper enkele weken durende huwelijk met Mike. De twee hebben het appartement waar ze samen verbleven verlaten, de kleine inboedel werd weer verdeeld. Mike bleef achter met zijn kat. En dat moet zij nu vooral ontgelden op Twitter. 
105 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Raphael Camil

  @Gunther Sallis dus als je slimmer bent dan de ander moet je je koud en gevoelloos gedragen? Dan ben ik blij dat ik niet zo slim ben want ik zou medelijde met mezelf krijgen!

 • Frank Janssen

  Marjolein.... jij bent echt niet relatievaardig!!! Blijf best alleen...

 • Annelies Van Ende

  Die venijnige reacties, zoiets verdient niemand. Ik hoop dat Marjolein weet dat er ook kijkers zijn die hun beeld nuanceren. Heel jammer dat het niet heeft gewerkt tussen Marjolein en Mike, maar maak niet de rekening voor een ander. Sterkte Marjolein, hopelijk kom je ook hier sterker uit.

 • Gunther Sallis

  De ultieme reden is natuurlijk dat zij slimmer is dan de man. En Vlaanderen schiet in een spontane conservatieve reflex reactie. Net zoals ze er ook andere ouderwetse noties op na houden. Zoals wie zonder zonde is werpe de eerste steen enz.

 • Peter Van Esbroeck

  Als je op tv wilt komen moet je ook de gevolgen dragen. Ook als is het negatief.