"Wat een ongelooflijke stunt": Lucien geeft als 'bekende kop' interview in Albanië, maar niets is wat het lijkt

VRT
"Hoe zot maken ze het dit jaar?" Een vraag die op Twitter meermaals terugkeert nu het nieuwe seizoen van 'Sorry voor alles' op de buis komt. En het antwoord is duidelijk: zot genoeg om Lucien Naudts héérlijk beet te nemen. De gepensioneerde schooldirecteur uit Sint-Gillis-Waas dacht dat hij met zijn hoofd op cornflakesdozen in Albanië pronkte, maar daar bleek uiteindelijk niets van aan. Nochtans was hij helemaal tot ginder gereisd om zijn onwaarschijnlijke verhaal te doen.

Een actrice deed alsof ze Lucien op de jaarmarkt van Beveren herkende van zijn foto op de cornflakesdozen. Sella was zogezegd een bekende tv-presentatrice in haar land en nodigde hem een week later uit voor een interview in haar studio. Dat de ontbijtgranen in kwestie 'Quatsch' heetten, deed duidelijk geen belletje rinkelen.

"Ik eet enkel brood en boter, geen cornflakes", vertelde Lucien in grappig Engels. "Ik had er geen idee van dat ik hier bekend was. Dit is voor mij zeker een grote verrassing."

Als troostprijs trakteerde 'Sella' hem bij Adriaan Van den Hoof op cornflakes van 'Quatsch' voor al zijn vrienden en familie. Op Twitter werd alvast de loftrompet bovengehaald voor deze ingenieuze grap. "Niet te overtreffen. Wat een ongelooflijke stunt", klonk het onder meer.
28 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Louis verkammen

  Allemaal opgezet spel,ofwel is die persoon zo dom dat hij het niet verdacht vind wat er allemaal gebeurd op een maand tijd .

 • Hugo Van der speeten

  Snap die dat dit programma een prijs gekregen heeft , ofwel was de rest van de inzendingen zeer slecht. Maar het is zoals de wijn , zij delen allemaal in de prijzen.

 • Michaël Van Gansbeke

  Ik dacht voornamelijk: wat zijn sommigen onder ons ongelofelijk naïef, manipuleerbaar en dom. Net wat de regeringen willen. Niet te verwonderen dat men steeds meegaat in de overheidspropaganda.

 • Peter Buyck

  Ofwel is die man zelf een uitstekend acteur.

 • daniel van de vondel

  Persoonlijk zou ik mij niet meer in het openbaar durven vertonen, hoe naïef kan men zijn. Van een oud-schooldirecteur zou men toch iets meer opmerkingsgave en gevoel voor realiteit mogen verwachten. Aan de makers van het programma een pluim voor hun vindingrijkheid!