‘Undercover' krijgt derde seizoen

©VRT/Jo Voets
‘Undercover’, de eerste Belgisch-Nederlandse coproductie van Netflix, krijgt een derde seizoen. Dit heeft Netflix vrijdag bevestigd nadat actrice Elise Schaap het nieuws ook al had verklapt in de Nederlandse talkshow ‘Jinek’.

De Netflix-serie, waarin Tom Waes, Anna Drijver en Frank Lammers de hoofdrollen vertolken, was in 2019 een van meest populaire titels van het volledige aanbod in ons land. In Nederland stond de reeks zelfs op de eerste plaats. Het tweede seizoen gaat over illegale wapenhandel in plaats van xtc. De tweede reeks is vanaf komend voorjaar eerst te zien op Eén.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Rob Bruyndoncx

    In ons land is de reeks zelfs niet op Netflix te zien (dankuwel VRT), noch op een andere manier. Als je de uitzending op TV hebt gemist is er geen mogelijkheid om de reeks te zien. Ook niet op vrt.nu. Hoe de schrijver van dit artikel er dan bij komt dat het één van de meest populaire series uit het aanbod was, is mij dan ook een raadsel.

  • Mathias Noppe

    Top