‘Timtation’ spreekt weer af met Deborah: “Ik sluit niet uit dat wij weer een koppel worden”

VIJF
Het is een constante doorheen alle reeksen van ‘Temptation Island’ en zeker ook in de VIPS-versie, nu op VIJF: naast de legendarische wilde feestjes is er ook altijd veel kwellend hartzeer te zien. Zo liep de relatie tussen Tim en Deborah vorig jaar pijnlijk op de klippen. Al zit de kans erin dat de twee weer een koppel worden, vertelt ‘Timtation’ in Dag Allemaal.

Tim (32) uit ‘Temptation Island 2018’ was van plan om zijn Deborah (28) na het programma ten huwelijk te vragen, maar hij viel als een blok voor verleidster Cherish en zag zijn relatie op de klippen lopen. Dat werd hem niet in dank afgenomen, want hij kreeg meteen heel wat kritiek. “Er is mij op voorhand voldoende duidelijk gemaakt dat ik allerlei dingen kon verwachten, maar de slag die je in je gezicht krijgt als bij de uitzendingen op tv mensen ‘losgaan’ op de sociale media, is met geen woorden te beschrijven”, gaat hij verder. “Ik kreeg zelfs doodsbedreigingen! Van dat laatste trok ik mij niet veel aan, maar ik kan mij inbeelden dat niet iedereen daar even makkelijk mee omgaat.”

De man maakte dan ook dankbaar gebruik van de psychologische begeleiding en vindt dat hij altijd voldoende ondersteuning heeft gekregen. “Na afloop van de opnamen heeft de psychologe nog verschillende keren gebeld om te vragen hoe het met mij ging”, vertelt hij. “Zelfs tot een jaar later! Maar ik heb geen beroep op haar hulp gedaan. Ik los mijn problemen liever zelf op. Deborah heeft tijdens de opnamen wel een paar keer met de psychologe gepraat.”

Foto VIJF

Inmiddels post Tim zelf op sociale media nogal wat foto’s van dingen die hij samen met zijn ex-vriendin Deborah doet. Veel mensen vragen zich dan ook af of zij opnieuw een koppel vormen. “Wij komen goed overeen en doen geregeld dingen samen”, zegt hij. “Wij zijn nog geen koppel, maar ik sluit niet uit dat wij weer samen komen. Of Deborah mij dan heeft vergeven? Euh, ja.”

Meer weten over de psychologische begeleiding op ‘Temptation Island’? Je leest er deze week alles over in het weekblad Dag Allemaal.
16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • DIRK VAN DESSEL

  Hahaha, die Tim met zijn blinde coiffeur

 • Luc Desmet

  Goh hij misschien niet maar zij? We weten hoe hij ineen zit beetje he. Ziet de werkelijkheid soms anders.

 • Philippe Schotte

  Ale gezond verstand de bovenhand haalt is deze " love story " definitief voorbij !

 • Polutnik Ronald

  Deborah zal niet weten dat er met haar iets scheelt , of te wel is zij ten einde raad om over te gaan tot een terug relatie met Tim . Maar het het kan ook zijn dat Tim geweldig geschapen is .

 • guy vermeulen

  Draag zorg voor de dames,zonder zijn we niks. Ze doen zoveel voor ons.