‘Timtation’ schrijft zich in als verleider voor nieuw seizoen ‘Temptation Island’

Tim deed samen met zijn toenmalige vriendin Deborah mee aan ‘Temptation Island 2018'.
VIJF Tim deed samen met zijn toenmalige vriendin Deborah mee aan ‘Temptation Island 2018'.
Tim slaagde er niet in om zijn relatie met Deborah in stand te houden toen hij dit jaar als helft van een koppel meedeed aan ‘Temptation Island’. Dan maar als verleider meedoen aan het nieuwe seizoen, zo dacht hij. 

“Ik zou direct weer meedoen”, zo vertelt hij aan RTL Boulevard. “Dit keer dan wel als verleider, nooit meer als koppel. Ik heb mezelf dan ook ingeschreven om mee te doen als verleider. Ik ben zelfs op gesprek geweest bij de makers, maar helaas, ze hadden al genoeg kandidaten.”

De opnames van ‘Temptation Island 2019' zijn inmiddels al ingeblikt, maar binnenkort staat er ook een nieuwe versie van ‘Temptation Island VIPS’ aan te komen... Misschien heeft Tim dan wel meer succes? 

Hij is niet de eerste ‘Temptation’-Tim die als verleider wilde deelnemen. Tim De Pril nam in 2002 deel aan het programma met zijn vriendin Katrien, om enkele jaren later weer op te duiken als verleider. 

Met zijn ‘Temptation’-vlam Cherish werd het alvast niets. In een leugendetectortest onthulde zij dat ze afknapte op zijn constante aandacht. 
33 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Laura DeBacker

  Hij is lelijk en irritant. Natuurlijk gaan ze hem wijsmaken dat er al genoeg kandidaten waren

 • Francis Smet

  Wie boekt dat gastje voor verleidingstips, wie is zo gek om naar een programma te kijken met die kerel in. Als iedereen stopt met dat manneke op te hemelen en naar de tv te kijken als hij erop komt zal het snel gedaan zijn met Timmeke. Zo eenvoudig is het. Als we alle artikels waar hij in voorkomt gewoon links laten liggen is dat gezever gedaan.

 • herman de genst

  De wereld staat op springen en dat idiote gedoe blijft komen , vind men daar nu echt nog kijkers voor ?

 • Vanessa Driessens

  Jezus... kan iemand hem zeggen dat hij echt niet hoog moet vliegen om laag te vallen. Alles voor wat aandacht...

 • Donald Borremans

  Om zich nu als verleider (!?!) belachelijk te maken ...