‘Timtation’ excuseert zich bij een blozende Deborah: “Ik heb een prachtig meisje laten vallen”

Temptation Takeoff
VIJF Temptation Takeoff
Komt het nog goed tussen ‘Temptation Island’-deelnemers Deborah Leemans en Tim ‘Timtation’ Wauters? Voor een reeks reportages op de website van RTL Nieuws ging de Nederlandse Louisa Janssen op bezoek bij Deborah Leemans. Als verrassing bracht ze ook Tim mee. En de twee ex-geliefden gingen opvallend vriendelijk met elkaar om. Er kon zelfs een kus af, zij het op de wang.

“Dit is om nog eens sorry te zeggen. Om te tonen dat ik het meen”, aldus Tim in de video. En wat blijkt? De twee hebben elkaar recent nog gezien. “We hebben het drie weken geleden uitgepraat. We zijn samen iets gaan eten en daarna wat cocktails gaan drinken.” De presentatrice oppert vervolgens dat Tim nog gevoelens heeft voor Deborah. Hij ontkent dat niet. “Ik heb een prachtig meisje laten vallen uit dommigheid”, zegt hij. 

Deborah blikt wel nog even terug op hun pijnlijke breuk. “Ik heb veel verdriet gehad, maar ik heb hulp gezocht en gevonden bij een psycholoog. Dat was nodig. Ik vond Tim een klootzak en heb alles verwerkt met veel alcohol en tranen. Ik was depressief en heb heel diep gezeten”, vertelt ze. Maar klaarblijkelijk is de grootste pijn toch verwerkt. Komt dit weer goed?
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Glenn Verbeeck

    Goed zo, ik denk dat ze er nu alle 2 wel terug tegenkunnen en ik zie al ringen voor mijn ogen enz...:-) Go for it zou ik zeggen!