'Thuis' stopt twee weken vroeger door EK voetbal

Paulien (Tina Maerevoet) vraagt Kobe (Sid Van Oerle) ten huwelijk in 'Thuis'.
VRT Paulien (Tina Maerevoet) vraagt Kobe (Sid Van Oerle) ten huwelijk in 'Thuis'.
Vorig jaar werden de seizoensfinales van 'Thuis' en 'Familie' nog op dezelfde dag en zelfs bijna op hetzelfde uur uitgezonden. Dat zal dit seizoen niet zo zijn. Door de drukke sportzomer sluit 'Thuis' vermoedelijk al op donderdag 11 juni de deuren voor een vakantie van meer dan twee maanden.

'Nergens beter dan thuis', behalve wanneer er voetbalinterlands op tv zijn. Door de start van het EK op vrijdag 12 juni houdt de Eén-soap er dit seizoen twee weken - of elf afleveringen - vroeger mee op. "Net als bij het WK in 2018 ronden we de uitzendingen van 'Thuis' ook deze keer ervoor af", klinkt het bij de makers van de soap. "Onze finale wordt uiteraard opnieuw een dubbelaflevering met heel wat vreugde, verbijstering en spanning."

'Familie' gaat door

'Familie' paste zich twee jaar geleden niet aan het voetbaltornooi aan en zal dat ook dit jaar niet doen. De seizoens- finale van de VTM-soap staat dus pas ingepland op vrijdag 26 juni. Het EK zal echter geen roet in het eten gooien tijdens de slotaflevering van 'Familie'. Op 26 juni worden - net als de dag ervoor - geen wedstrijden gespeeld. 

'Thuis’, Eén, 20.10 uur
13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • johan vandeweghe

  mooi zo !!

 • Alexander Stroobants

  Dat ze vroeger stoppen is een goede zaak. Hoop maar dat ze nt terug beginnen.

 • Johnny L Verhoeven

  Ik zal maar een voorraad films opnemen

 • Patrick Martens

  Nu zie je dat alles moet wijken voor de voetbal. Er zijn ook mensen die geen interesse hebben voor de voetbal.

 • Marcq Adriaens

  Niet dat ik een fervent thuiskijker ben maar is er niet al sport genoeg op VRT of wordt dit een sportzender?