‘Thuis’-koppel hernieuwt samen met kijkers huwelijksbeloften in Disneyland Paris

Ann Pira Raf Jansen
VRT Ann Pira Raf Jansen
Twee jaar geleden stapten Nancy (Ann Pira) en Dieter (Raf Jansen) in het huwelijksbootje in ‘Thuis’. Het koppel ging op huwelijksreis naar Disneyland Paris en daar gaan de twee in november opnieuw naar toe. Maar deze keer wel samen met de kijkers.

Tijdens het weekend van 2 en 3 november vieren Nancy en Dieter hun tweede huwelijksverjaardag in Disneyland Paris. Het ‘Thuis’-koppel zal er hun huwelijksbeloften vernieuwen en hun openingsdans opnieuw opvoeren op een sprookjesachtige locatie in het park. Naast Ann Pira en Raf Jansen zullen Ook Yemi Oduwaele (Dries) en Jeroen Lenaerts (Tim) meereizen. Net als nog twee andere acteurs. Wie dat zijn, wordt binnenkort bekendgemaakt. 

Ann Pira Raf Jansen
VRT Ann Pira Raf Jansen

Ook de kijkers van Thuis zijn meer dan welkom op deze sprookjesachtige huwelijksreis. Zij kunnen alles vanop de eerste rij meemaken en samen met de ‘Thuis’-acteurs naar de Disney-parade kijken. Tickets via projectreizen.be.

Ann Pira Raf Jansen
VRT Ann Pira Raf Jansen

In december van 2017 brachten acteurs Ann Pira en Raf Jansen al eens een bezoekje aan Mickey Mouse en zijn vrienden voor de opnames van hun huwelijksreis in de reeks. Samen met een kleine filmploeg verbleven ze 3,5 dagen in Disneyland Paris om alle scènes in te blikken. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.