'Thuis'-collega's wuiven Olivia uit (en onthullen daarmee een geheim)

De acteurs onthulden een geheim: Moora, die de rol van Olivia speelt, droeg een pruik tijdens de opnames van 'Thuis'.
VRT / Instagram De acteurs onthulden een geheim: Moora, die de rol van Olivia speelt, droeg een pruik tijdens de opnames van 'Thuis'.
De collega's van 'Thuis' hebben actrice Moora Vander Veken bij haar laatste aflevering op tv op een ongewone manier uitgewuifd. Ze poseerden allemaal met de bekende froufrou van haar personage. En zo onthullen ze een lang verborgen gehouden geheim: dat Olivia in 'Thuis' een pruikje droeg. 

"Dat klopt", zegt 'Thuis'-producer Hans Roggen. "Toen het personage in september vorig jaar begon met lesgeven, koos ze in de reeks voor een andere look. Het was tenslotte haar eerste professionele ervaring na haar studententijd. Moora had zelf geen froufrou en dus hebben onze kapsters haar die gegeven. Er werd voor haar speciaal een haarstukje gemaakt. Dat de kijkers op sociale media regelmatig lieten weten dat ze vonden dat Moora zo'n mooi kapsel had, maar niet zagen dat ze een haarstukje droeg, is alleen maar een compliment voor onze ploeg. Moora is ondertussen de wereld aan het verkennen, de froufrou van Olivia is thuisgebleven. En die blijft daar tot ze terugkeert."

Moora was trouwens niet de enige actrice die een haarstukje droeg bij de opnames. Ook Aissatou Diop, die Charité speelde, droeg een pruik. Dat moest wel, omdat de actrice voor een filmrol kaal was geschoren. 

Daan Hugaert (Eddy).
VRT Daan Hugaert (Eddy).
Nawfel Bardad-Daidj (Adil).
VRT Nawfel Bardad-Daidj (Adil).
Walter Moeremans (Leo).
Instagram Walter Moeremans (Leo).
Ann Pira (Nancy).
Instagram Ann Pira (Nancy).
Sid Van Oerle (Kobe).
Instagram Sid Van Oerle (Kobe).
Lennart Lemmens (Stan).
Instagram Lennart Lemmens (Stan).
Yemi Oduwale (Dries).
Instagram Yemi Oduwale (Dries).
Tina Maerevoet (Paulien).
Instagram Tina Maerevoet (Paulien).
Raf Jansen (Dieter).
Instagram Raf Jansen (Dieter).
Lauren Müller (Thilly).
Instagram Lauren Müller (Thilly).