‘Thuis’-actrice vanaf morgen te zien in ‘Familie’

Gloria is het nieuwste personage in 'Familie'.
VTM Gloria is het nieuwste personage in 'Familie'.
Op woensdag 17 april raast er een wervelwind door het bureau van Lars De Wulf (Kürt Rogiers) in Familie. Het nieuwe personage Gloria Theunynck onderbreekt de vergadering van de CEO van Fashion om haar beklag te doen over zijn beleid. Haar abrupte ontslag door besparingen is namelijk een slag in het gezicht. 

De komst van Gloria gaat dan ook niet onopgemerkt voorbij. Met haar verwelkomt ‘Familie’ ook actrice Patsy Van der Meeren (Thuis, Danni Lowinski, Zone Stad, Goesting), die aan het personage gestalte geeft.

“Gloria is een flamboyante vrouw, met het hart op de tong. Ze zegt tegen iedereen haar gedacht”, vertelt Patsy. “Ze staat positief en met de nodige humor in het leven. Maar wanneer ze na jaren trouwe dienst door Fashion ontslagen wordt, voelt ze dat er haar onrecht wordt aangedaan. En dan komt het temperament in Gloria naar boven.” Patsy staat al enkele maanden op de set van ‘Familie’. “Ik voelde me meteen heel welkom. En het was natuurlijk een blij weerzien met oude bekenden zoals Janine Bischops, Werner De Smedt en Lien Van de Kelder.”
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Patrick De pauw

    Marie met haar kindjes werkt fameus op de zenuwen!!

  • Raymond DEDEREN

    Ik kijk familie sinds het begin maar het word gekker en gekker,vooral die iris is compleet geschift,ook juridisch zijn ze bij familie volledig naast de kwestie,de onvrijwillige doodslag op evie kan nooit als moord bestempeld worden. De hetze tegen marie is regelrechte stalking en niet verandwoord,ik kijk niet meer want het word te gek.

  • Katrien Van Vosselen

    Familie wordt precies de vuilbak van de acteurs die niet meer in thuis spelen. Eigenlijk wel grappig. Thuis still rules over Familie ;)