‘The Walking Dead’ was in 2018 de populairste serie ter wereld

ap
‘The Walking Dead’ was in 2018 de populairste tv-serie ter wereld. Dat blijkt uit een onderzoek van het bureau Parrot Analytics. De populairste serie die niet op analoge televisie wordt uitgezonden, is ‘Stranger Things’.

De twee reeksen werden als winnaars aangeduid door het gebruik van data, in tegenstelling tot andere awarduitreikingen wordt er bij deze geen beroep gedaan op een jury of de voorkeursstem van het publiek. 

‘The Walking Dead’ vertelt over een nabije toekomst waarin de wereld is overspoeld door zombies. In het vervolg van het negende seizoen moeten de personages na het vertrek van hun leider Rick (een rol van Andrew Lincoln, nvdr.) zichzelf zien te beredderen. ‘Stranger Things’ is een serie vol sciencefiction waarin een hoop kinderen de hoofdrollen voor hun rekening nemen. De reeks betekende het begin van een succesvolle carrière voor onder andere grootverdiener Millie Bobby Brown. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • HENDRIK WECKSELER

    The walking dead een van de weinige series die na 9seizoenen ook nog weet te verassen kijk al uit naar het vervolg in Amerika hebben ze namelijk een pauze in het midden van elk seizoen en dan nu ook verder uitkijken naar het slot van game of thrones