‘The Voice van Vlaanderen’ strikt Duncan Laurence en popster Ava Max voor de finale

De finalisten van het huidige seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’.
Kristof Ghyselinck De finalisten van het huidige seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’.
Naast 4 topfinalisten krijgt The Voice van Vlaanderen vrijdag ook hoog internationaal bezoek. Duncan Laurence, die afgelopen weekend Nederland naar de overwinning zong op het Eurovisiesongfestival, brengt in de finale voor het eerst opnieuw zijn winnende act op tv. Dat maakte hij vanochtend zelf bekend aan Sam, Wim en Heidi in de ochtendshow van Qmusic. 

Duncan nam 5 jaar geleden zelf deel aan de Nederlandse versie van ‘The Voice’. Coach Ilse DeLange, die nu de pannen van het dak zingt in ‘Liefde voor Muziek’, nam hem toen onder de arm en hij schopte het tot de halve finale. Voor Duncan is het dus extra speciaal om nog eens op een podium van ‘The Voice’ te staan. “Ik heb zelf mooie herinneringen aan ‘The Voice’, het gaat leuk zijn om die sfeer nog eens opnieuw te beleven”, zei hij.

Nog meer internationaal talent is er vrijdag bovendien van de Amerikaanse popster Ava Max, die vorig jaar doorbrak met ‘Sweet But Psycho’. Zij brengt in de finale een medley van haar grootste hit en het recente lied ‘So Am I’. 
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Alfons Van weijenberg

    Voor mij mag team Bart winnen Mozart horen we genoeg,en de beste zijn naar huis gestuurd

  • Marla Morgan

    Vooral bij de vrouwen onterechte finaliste. Heb veel sympathie voor Fee, maar Jazz Lynn en Margarita zijn veel betere zangeressen. De stemmers lijken al eens te vergeten dat het in deze wedstrijd over de zangkunst en stem moet gaan en niet over précence en podiumact.

  • Cecarine De Smet

    Voor de eerste keer ga ik er niet naar kijken. En waarom??? Zoveel betere, goede kandidaten weggestuurd!!! Degenen die nu in de finale zitten zijn het echt niet waard!!!! En velen hebben deze mening!! Onterechte kandidaten voor de finale. Ofwel speelt geld hier een rol?