‘The Voice Kids’ houdt dit jaar nog audities, en dit is de jury

‘The Voice Kids’
VTM ‘The Voice Kids’
Volgend jaar komt het nieuwe seizoen van ‘The Voice Kids’ pas op VTM, maar de audities voor het programma worden dit jaar nog in december gehouden.

Die audities gaan door op woensdag 18, zaterdag 21 en zondag 22 december. Minderjarige toekomstige supersterren kunnen dan hun kans wagen voor de jury. Die bestaat uit dezelfde opstelling als het vorige seizoen: Sean Dhondt, Laura Tesoro, Gers Pardoel en de meisjes van K3 staan weer paraat om hun favorieten uit te kiezen. 

Rode Neuzen Dag kent vrijdag zijn finale. Met het ingezamelde geld helpt Rode Neuzen Dag onze jongeren sterker te maken, vooral op scholen. Samen met meer dan 2 miljoen lezers gaat HLN voor #generationstronger. Als elke HLN-lezer slechts 1 euro bijdraagt, kan Rode Neuzen Dag een recordsom ophalen in de laatste rechte lijn. Het enige wat je daarvoor moet doen, is een sms sturen. Dat doe je door NEUS te sms’en naar 4666. Met slechts 1 euro kan je dus een wereld van verschil maken. Of het is gelukt, verneem je vrijdag tijdens de grote liveshow op VTM om 20.40 uur.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.